Kembali Nge-blog

HELLO!!

Entah ada angin apa, tiba-tiba kepengen nge-blog lagi.

Mungkin karena belakangan ini  banyak trend food blogger atau apapun tentang blogger. I’m not a food blogger actually, cuma memang suka foto-foto makanan yang lucu-lucu bentuknya (actually foto apapun yang lucu menurut gue) tapi entah kenapa hasil fotonya ga bisa kayak food blogger yang ketjeh itu, hasil foto gue bisa dibilang kalah sama anak SD zaman sekarang yang udah megang gadget Hi-Tech. hahaha~~

Well enough for the introduction, i was thinking to post all of my nail art creation in this blog, soooooonnnn. Hopefully can make it regularly! *Wink

Ps : Ga cuma nail art sih, tapi yah masih seputar hal yang gue suka.

Hope you guys enjoy it and See you in my very first nail post!

#Ms.Wu 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s